Izdelkov: 0
0,00 EUR

Kaj je ZELOLEPO

Zelolepo je slovenska blagovna znamka, ki več kot desetljetje prinaša svežino barv, ujetih v usnjene, ročno izdelane, unikatne izdelke. Torbice, denarnice, pasovi, drobižnice, copati… so plod Edittine domišljije in so namenjeni vsem, ki bi radi vsakdanjik ali posebno priložnost popestrili z drugačnostjo, nemalokrat tudi z drznostjo, ki jo ti izdelki poosebljajo.

Zaščitni znak izdelkov Zelolepo so kovinske zakovice, resice in raznobarvne črte, skombinirane na unikaten, drugačen način. Ideje za izdelke so črpane iz vsakdanjega, pestrega življenja avtorice, ki s posebnim občutkom prenaša tudi najbolj enostavne stvari v pisan kolaž.

Vsak izdelek je individualni proces za vsakega naročnika posebej. Zelolepo je ujet med čarobnost in pravljičnost barvnih harmonij, kontrastov, struktur, tekstur in oblik. Za Editto je Zelolepo umetniški izraz, v katerega vtke, vplete, všije, potiska svoje zaznave in dojemanja, ko spozna naročnika.

Celoten process izdelave temelji na spoznavanju želja in stila stranke, saj le tako lahko izdelek izživi in zaživi svojo drugačnosti tudi potem, ko je v stiku z uporabnikom.

Vsak izdelek je izdelan s pozornostjo iz izbranih materialov, z doživljenjsko garancijo, z velikim občutkom za barvno harmonijo in natančno izdelavo. Za unikatno torbo Editta porabi od začetka ustvarjalnega procesa in do konca, ko je izdelek postavljen na »čakalno« polico, več ur, tudi do 30 ur, odvisno od zahtevnosti izdelka. V notranjosti unikatnih torbic so usnjene podloge, kar še poudari kvaliteto izdelka. Izdelki Zelolepo so za ljudi, ki si v življenju želijo tisto več, tisto čemur rečemo ujeti trenutek.

Izdelke ne nosijo zgolj predstavnice ženskega spola, ampak tudi moškega. Moške poslovne torbe, pasovi, ovitki za računalnike ipd., prepričajo marsikaterega moškega, ki v poplavi izdelkov, s katerimi se srečamo na policah trgovin, ne najde tisto, kar bi želel.

Zelolepo so namreč izdelki, ki ti dajo občutek, da je kos, ki ga imaš resnično tvoj.