Izdelkov: 0
0,00 EUR

Kdo smo

Spletna trgovina je v lasti podjetja ZELOLEPO EDITTA s.p., ulica Lojzeta Hrovata 7, 4000 Kranj.

Podjetje je registrirano za dejavnost SKD: R90.030 - Umetniško ustvarjanje.

Davčna številka: SI47377518
Matična številka: 3014436000
Transakcijski račun: IBAN SI56 1010 0004 3134 731 (BANKA KOPER d.d. Dvojezična firma: BANKA KOPER d.d. - s.p.a.).
Podjetje ZELOLEPO EDITTA s.p. je bilo 2.9.2005 vpisano v register pri AJPES.

Pogoji poslovanja

Garancija
Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil svežo informacijo.

Škoda
Ponudnik ne nosi odgovornosti za morebitno škodo, nastalo zaradi nepravilne oz. malomarne uporabe izdelkov.

Varovanje osebnih podatkov
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Varstvo otrok
Ponudnik ne sme ponujati prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.

Odveza odgovornosti
Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci.
Ponudnik zagotoviti fotografije prodajnih artiklov, vendar je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Pritožbe in spori
Nesoglasja ali spore, ki bi nastali pri nakupu ali izvajanjem "SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA", bosta partnerja reševala sporazumno. V primeru, da sporazuma ni možno doseči, je pristojno sodišče v Kranju.
Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo preko maila: info @zelolepo.com in na telefonski številki 00386 31 379 999. Preko maila nam lahko pošljete tudi vaše predloge, mnenja pritožbe in pohvale.
Želimo Vam vse zelolepo pri ogledu naše spletne trgovine.

Plačilni pogoji ponudba artiklov

Zaradi narave spletnega poslovanja, se ponudba sproti ažurira in dopolnjuje, tako z novimi artikli kot novo spletno ceno. Spletna cena je cena, ki velja za nakup preko spleta s takojšnjim 100% plačilom z gotovino ob nakupu, ali plačilu po ponudbi na poslovni račun.

Stroški pošiljanja
s pošiljanjem za naročnika stroškov pošiljanja ni pri nakupu v spletni trgovini zelolepo.com. Pošiljko vam bo dostavil izbrani ponudnik paketne dostave. Če vas ob tem času ne bo doma, boste prejeli obvestilo o pošiljki.Možen je enkraten nakup do skupne vsote 1500 eur .

Načini plačila
Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
Pay pal način, način plačila na poslovni transkcijski račun.

Cene
Cene so prikazane v bruto zneskih, izražene v evrih. Nisem zavezanec za obračun DDV po 1. točki 94. člena ZDDV-1
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila.
V primeru spremembe cene artikla med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil preklic nakupa ali pa bo ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga:

Kupec ima pravico, skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje, da v 45 dneh vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu oziroma odstopu od pogodbe nakupa, mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14 dneh od prejetja blaga, in sicer preko maila info@zelolepo.com, blago pa vrniti v nadaljnjih 30 dneh.

Varovanje podatkov

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost.
Upravitelj Spletne trgovine zelolepo.com, Zelolepo Editta s.p.., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.
Za potrebe poslovanja spletne trgovine zelolepo.com (http://www.zelolepo.com/) zbira naslednje uporabnikove podatke:

 • ime in priimek,
 • naslov in kraj bivanja,
 • naslov elektronske pošte,
 • uporabniško ime,
 • telefonsko številko,
 • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu zelolepo.com.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.
Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko spletna trgovina svetuzitkov.com shrani tudi nekatere trajne piškotke:

 • identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku),
 • ter štirje piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku spletne trgovine zelolepo.com (www.zelolepo.com) shranjujejo trajno. Piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.
Upravitelj spletne trgovine zelolepo.com lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.
Upravitelj spletne trgovine zelolepo.com podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Izjemno razkritje osebnih podatkov
Podatki, ki jih spletna trgovina zelolepo.com (http://www.zelolepo.com/) zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne trgovine zelolepo.com.

Dostava

Vsa naročila, ki bodo oddana med tednom (od ponedeljka do petka) do 12. ure, bodo običajno oddana še isti dan oz. v največ 3 delovnih dneh. Končna dobava je odvisna od ponudnika kurirskih oz. poštnih storitev, običajno med 1 do 8 delovnih dni po oddaji naročila. Za izdelke, ki niso na zalogi, je dobavni rok predvidoma med 5 in 14 delovnih dni, po prejetem in odobrenem naročilu. Kupec bo o roku dobave obveščen po elektronski pošti in/ali telefonu.

Ob prejemu dostavljenega blaga prejmete originalni račun z vsemi podatki in v skladu s pogoji prodaje, objavljenimi na strani www.zelolepo.com.
Stroške pakiranja in embalaže krije spletna trgovina.
Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje embalaže.
Naročnik naj prejeto blago pregleda takoj in ob morebitnih poškodbah takoj kontaktira ponudnika poštnih storitev, kjer skupaj z naročnikom sestavijo zapisnik o poškodbi pošiljke.
Pridružujemo si pravico podaljšanega roka dostave zaradi tehničnih ali drugih napak v postopku. V tem primeru se zavezujemo, da bomo naročnika ustrezno obvestili.
V primeru, da z naše strani niste prejeli nobenega obvestila o nakupu, in je od oddaje naročila preteklo že več kot 5 delovnih dni, nas prosimo o tem obvestite na mail info@zelolepo.com ali po telefonu +386 31 379 999. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je eden od ponudnikov paketne dostave, ki vam kupljeni izdelek pripelje na dom oz. naslov, ki ste ga navedli v obrazcu.

Postopek nakupa

Naročilo nakupa se sklepa v slovenskem jeziku in je zavezujoče za kupca in prodajalca.
Vse cene so v evrih (€) . Pri nakupu velja cena v trenutku nakupa. Cene veljajo do preklica.
Po zakonu o DDV nisem zavezanec za obračun DDV po 1. točki 94. člena ZDDV-1
Pridržujemo si pravico do napak v besedilu, opisu, ceni in drugih besedilih na strani.
Kupci naročilo plačajo po predračunu na dan nakupa. Možno je le plačilo v enkratnem znesku.
Nakup je dovoljen le osebam, starejšim od 18 let, mlajše osebe nakupa ne morejo izvesti oz. ga lahko izvedejo njihovi starši ali skrbniki.
Izdelki, ki so na strani, so praviloma na zalogi v lastnem skladišču. Pridružujemo si pravico od odstopa izvedbe naročila v primerih, da naročenih izdelkov ni na zalogi, je zanje premalo povpraševanja, ali/in je pri vnosu zalog prišlo do tehnične ali druge napake. Do delnega ali popolnega odstopa od naročila lahko pride tudi v primeru, da je prišlo do očitne napake v ceniku ali naročilnica ni bila izpolnjena v skladu s splošnimi pogoji.
Slike izdelkov so lahko simbolične in ne prikazujejo nujno v celoti realnega stanja produkta.
Kupec mora ob nakupu navesti svoje osebne podatke ter telefonsko številko na kateri je dosegljiv, zaradi morebitnih vprašanj s strani oblikovalke Editte Zelolepo. Podjetje Zelolepo Editta s.p., se zavezuje, da teh podatkov ne bo posredoval tretji osebi v promocijske ali druge namene brez pisnega dovoljenja stranke. Osebni podatki so strogo zaupni in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001-pop.) in Zakonu o varstvu potrošnikov - ZVPot-UPB1 (uradno prečiščeno besedilo - Uradni list RS, št. 14/03). Podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004). Podatke bomo posredovali le ponudniku poštnih storitev, s katerim imamo sklenjeno pogodbo za sodelovanje.
Zavezujemo se, da bomo ob morebitnih težavah ali nejasnostih pri naročilu, stranko nemudoma kontaktirali po e-pošti ali telefonu, in skušali urediti nastalo situacijo.
Naročilo oz. pošiljka, ki bo ob dostavi zavrnjena ali ne bo sprejeta (oz. prevzem iz kakršnega koli razloga ne bo izveden), je vrnjena pošiljatelju.
Dostavljalec paket skuša dostaviti vsaj 2x ter pred dostavo stranko kontaktira preko telefona. V kolikor dostava še vedno ni mogoča, dostavljalec pusti obvestilo o dostavi pošiljke. V primer ponovnega pošiljanja pošiljke, se zaračunajo stroški pošiljanja, drugače je poštnina brezplačna.
Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.
Morebitni spori se rešujejo sporazumno. Če do sporazumnega dogovora ne pride, se spori rešujejo na pristojnem sodišču.

POSTOPEK NAKUPA

 • Kupec iz spletne trgovine izbira izdelke in jih dodaja v košarico. V košarici ima možnost spreminjanja količine in vrste izdelkov ali odstranitve artikla. Po končanem postopku izbire, klikne "na blagajno" in izbere naslov dostave pošiljke, potrdi način odpreme blaga, ter morebitne dodatne opombe.
 • Kupec potrdi naročilo.
 • Izpiše se naročilo, ki ga kupec prejme na svoj elektronski naslov.
 • Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.
 • Ponudnik v roku 3 dni blago pripravi in odpošlje kupcu.
 • Ponudnik izstavi predračun ali račun in ostalo dokumentacijo v skladu z obstoječo zakonodajo. Ponudnik kupcu izda račun, z razčlenjenimi stroški. Vsa navedena dokumentacija je hranjena na sedežu podjetja ponudnika, kjer jo lahko kupec dobi na vpogled.